Gyakori kérdések

Gyakori kérdések 2018-03-26T23:12:55+00:00

INTIMKEHELY HASZNÁLAT

Felhelyezés menete

Kézmosás

Nagyon fontos az intimkehely előtti alaposan kézmosás. Ha nyilvános mosdóban vagy, akkor vigyázz a kézszárító automatákkal, ugyanis egy friss tanulmány szerint rengeteg kórokozót fújnak a kezedre. Mi a kéztörlést javasoljuk saját törlőkendőbe.

 Pozíció választás

Tapasztalnod a számodra legkényelmesebb pozíciót. Ülhetsz, állhatsz, guggolhatsz is akár. Találd meg melyik a legjobb helyzet. Ha kezdő intimkehely használó vagy, a guggolást javasoljuk.

 Megfelelő technika

Válaszd ki, hogy számodra melyik intimkehely hajtogatási technika a legjobb. Melyik áll a kezedre a legjobban, meilyket tudod alkalmalmazni a legkönnyebben. Ezzel időt és vesződést spórolhatsz meg magadnak.

 Ellenőrzés

Könnyedén meg tudod forgatni a hüvelyedben az intimkelyhet? Akkor jól felhelyezve. Ha nem forog el a hüvelyedben gond nélkül az intimkehely, akkor kényelmetlen lesz számodra és szivárogni fog. Fog meg a szárát és csavard meg. Ha akadálymentesen elforog az intimkehely, akkor biztos lehetsz benne, hogy jól helyezted fel.

Hajtogatási technikák

Az intimkehely felhelyezéséhez össze kell hajtanod a puha kelyhet valamilyen formára. Minden nőnek más és más hajtogatási technika kényelmes. Neked is érdemes kipróbálnod többet és a végén kiválasztani azt, amelyikkel a legkényelmesebb és a leggyorsabb a felhelyezés. Itt vannak a legnépszerűbb technikák.

C-betűs hajtogatás – hajtogass C betűt

Intimkehely - C betűs hajtogatási módszer
 1. Nyomd össze a kelyhet az egyik oldalról a lenti első kép szerint.
 2. Hajtsd félbe a kelyhet, két oldalról összenyomva (második kép).
 3. Ebben a pozícióban tudod felhelyezni.

A nők 90%-a ezt a módszert használja, valószínűleg neked is ez lesz a legkényelmesebb.

Benyomós hajtogatás – nyomd be a kehely egyik oldalát

intimkehely - benyomós hajtogatási módszer

7-es módszer – hajtogass 7-es számot

Intimkehely 7es hajtogatási módszer
Hölgykehely intimtölcsér vélemény
Ennél jobb Garanciát senki nem ad:

100% Kipróbálási Garancia!

Vásárold meg a Hölgykehely intimtölcsért. Próbáld ki, és ha nem válik be, küldd vissza számunkra. Kérdezés nélkül visszatérítjük az intimkehely teljes árárt.

KIPRÓBÁLOM

Milyen mélyre helyezd fel?

NE olyan magasra, mint a tampont, mert ekkor szivároghat. Azonban túl alacsonyra sem érdemes helyezni, hisz ekkor -ritkább esetben- kintebb csúszhat, vagy épp ellenkezőleg, a kilógó szár miatt tolódhat bentebb a mozgás során.

A túl magasra helyezett kehely szivároghat, ugyanis ilyenkor a méhnyakra rácsúszhat, vagy mellé kerül, ahelyett, hogy a hüvely falához simulna és a megfelelő helyen fogná fel a menstruációs váladékot.

A túlzottan alacsonyra helyezett kehely is szivárgáshoz vezethet.

A megfelelő pozíció megtalálása nem nehéz, ahogyan egy tampon estében, úgy itt is könnyen kitapasztalható, begyakorolható. A kehely és a hozzá tartozó szár találkozási pontja pont a szeméremcsont fölé kerüljön (álló helyzetben történő felhelyezés esetén).

Helytelen

intimkehely - helytelen felhelyezés

Helytelen

intimkehely - helytelen felhelyezés

Helyes!

intimkehely helyes felhelyezés

NE ijedj meg, ha szivárog! Ez azért van, mert még nem tapasztaltad ki a helyes intimkehely felhelyezést. Az intimkehely 100%-ban szivárgásmentes!

Az intimkehely eltávolítása, ürítése

Van egy kis fogantyú az intimkehely zárt végénél. Ez a fogantyú a könnyebb kivételben segít. Minden intimkehely ugyanolyan hosszú fogantyúval érkezik, de ahhoz, hogy kényelmes legyen, az első pár használat után vágd a megfelelő méretre. A levágásnál a kehely többi része ne sérüljön meg.

 1. Lépés: Moss alaposan kezet és töröld szárazra.
 2. Lépés: Helyezkedj el kényelmesen (a legtöbben a guggolást vagy WC-re ülést választják).
 3. Lépés: A hüvelybe felnyúlva (mintha tampont távolítanád el) nyúlj fel és fogd meg az intimkehely fogantyúját. Finoman húzd egy kicsit lejjebb. Amikor már eléred a szár végét, akkor nyomd össze az intimkehely legalját, hogy megszűnjön a gyenge vákuum, ami a helyén tartja. Így már könnyedén eltávolítható oldalirányú mozdulatokkal. Ne aggódj, ha elsőre egy kicsit nehéz vagy hosszadalmas a művelet. Könnyedén bele tudsz tanulni 2-4 alkalommal.

 

Intimkehely ürítése – Milyen gyakran?

A vérzésed erősségétől függően 4-8 óránként érdemes, ha nincs erős vérzésed, 8-10 órát is könnyedén ellehetsz az intimkehellyel.

Nehéznek találod az intimkehely használatát? Kérlek NE pánikolj! Bele kell jönnöd, gyakorolnod kell, mint minden más dolgot az életben. Tartsd szem előtt, hogy többé nem kell tampont és betétet használnod 🙂

Méretválasztás

L méret

Szélesség: 47 mm, Magasság: 75 mm Űrtartalom: 37 ml

Az L méretet akkor kell választanod:

 • ha elmúltál már 35 éves és rendszeres szexuális életet élsz VAGY
 • ha szültél már természetes, vaginális úton

A nők döntő többsége a nagy méretet választja. Ha szültél már természetes úton, akkor a nagy méretre van szükséged.

S méret

Szélesség: 42 mm, Magasság: 67 mm Űrtartalom: 24 ml

Az S méretet akkor kell választanod, ha:

 • fiatalabb vagy, mint 35 ÉS
 • nem szültél még természetes úton

Ha szültél már vaginális úton és ennek ellenére a kisebbik méretet választod, akkor előfordulhat, hogy szivárogni fog az intimkehely.

Tisztítás

TISZTÍTÁS NAP KÖZBEN, HA NEM VAGY OTTHON
Napközben érdemes magaddal vinni tiszta vizet. Ürítéskor csak öblítsd le ezzel az intimkelyhet. Ha nincs víz, csak fogj meg egy intim törlőkendőt vagy zsepkendőt és töröld szárazra. Figyelj, hogy ne maradjon rajta papír.

TISZTÍTÁS OTTHON
Otthon kényelmesen el tudod öblíteni az intimkelyt. Ürítsd ki a tartalmát, majd öblítsd el alaposan vízzel. Ha illatmentes szappannal mosod el a kelyhet, akkor figyelj arra, hogy szappanmaradvány ne maradjon rajta.  A következő felhelyezésnél, bármilyen külső anyag irritálhatja a hüvelyt. A kelyhet ciklus alatt nem kötelező rendszeresen kiforralni, ugyanis 100% orvosi szilikonból készül, amelyen nem tudnak megtelepedni a baktériumok.

TISZTÍTÁS CIKLUS ELŐTT ÉS UTÁN
Mikróban vagy főző edényben

Ha mikróban fertőtleníted az intimkelyhet
Használd a fertőtlenítő dobozt, amelyet az intimkelyhez kaptál. Figyelj arra, hogy a dobozon lévő jelzésig lepje el a víz a kelyhet, különben deformálódhat forralás közben. 700W-os teljesítményre állítsd a mikródat és 5-5,5 percig hagyd benne.
FONTOS: ne állítsd magasabb teljesítményre az előírtnál a mikró, mert kicsapódhat belőle a víz, ami hosszútávon nem tesz jót a mikrónak.

Ha fazékban szeretnéd fertőtleníteni az intimkelyhet
Arra kell figyelned, hogy a víz teljesen lepje el az intimkelyhet. Ez nagyon fontos, mert ha nincs teljesen vízben forralás közben a kehely, akkor deformálódhat. 5-6 percig kell forralnod.

TÉVHIT!
Az intimkehely nem tágítja ki a hüvelyed. 100% orvosi szilikonból készült, amely felveszi a hüvelyfal formáját.

Sportolás közben is használhatom az intimkelyhet?

IGEN! Az intimkehely tökéletes megoldás sportoláshoz. Akár úszhatsz is benne, hiszen nem szivárog és sokkal több vért tud összegyűjteni, mint a tampon.

Egy nő az éleste során átlagosan több, mint 11000 db tampont használ el. Ez hatalmas környezetszennyezést a Földnek.

Védd a környezetet, használj Hölgykehely intimkelyhet

Hölgykehely intimtölcsér AJÁNLAT számodra

 • 100% Pénzvisszafizetési Garancia
 • Ajándék tároló doboz
 • Ajándék tartó szütyő
 • Ingyen kiszállítás 3 munkanapon belül

Próbáld ki most
60% kedvezménnyel

KIPRÓBÁLOM