Sokan kérdeztétek és sokan nem tudják elképzelni, hogy hogyan lehet tisztítani az intimkelyhet.
Akkor öntsünk tiszta vizet a pohárba (intimkehelybe?)
Attól függően, hogy hol tartózkodsz, több nagyon jó technika is van az intimtölcsér tisztítására.

2 esetet különböztetünk meg:

  1. otthon tartózkodsz
  2. nem tartózkodsz otthon, pl. munkahelyen vagy.

 

Tisztítás otthon.

Ez a legegyszerűbb, hisz nem lát senki és nem vagy feszélyezve senki által. Otthon kényelmesen el tudod öblíteni az intimkelyhet. Egyszerűen ürítsd ki a tartalmát a wc-be, majd öblítsd át alaposan vízzel. A meleg víz hatásosabb.

Ha illatmentes szappannal mosod el a kelyhet, akkor figyelj arra, hogy szappanmaradvány ne maradjon rajta, mivel a következő felhelyezésnél, bármilyen külső anyag irritálhatja a hüvelyt.
Alkalmazhatsz intim törlőkendőt is, de azt inkább akkor ajánljuk, ha épp nem otthon vagy.
A kelyhet ciklus alatt nem kötelező rendszeresen kiforralni, ugyanis 100% orvosi szilikonból készül, amelyen nem tudnak megtelepedni a baktériumok.

 

Tisztítás, ha nem vagy otthon

Könnyedén ki tudod tisztítani az intimkelyhet egy mosdóba, wc-be (legyen az a munkahelyen, vagy bárhol máshol).
Itt általában külön van a wc és a mosdó, így kiürítés után kényelmetlen lenne a mosdóban kimosni, mivel lehet, hogy rajtad kívül mások is lesznek ott.

Ezért 3 végtelenül egyszerű módszert ajánlunk:

  1. Wc-be ürítés után töröld át wc papírral/zsebkendővel, majd intim törlőkendővel. Így a már tiszta intimtölcsért újra tudod használni.
  2. Wc-be ürítés után öblítsd át tiszta vízzel, majd töröld át. Természetesen itt gondoskodnod kell vízről/ásványvízről. Tehát legyen nálad.
  3. Wc-be ürítés után töröld át wc-papírral/zsebkendővel, majd használj csere intimtölcsért. A használtat pedig tedd el a tartódobozba, vagy a szütyőbe, amelyek ingyen járnak a kehelyhez. Ennél az eseetnél 2 db intimkehelyre lesz szükséged.

Ugye nem is ördöngősség? 🙂

2 ajándék minden vásárláshoz + 60% AKCIÓ + Ingyen kiszállítás
MEGNÉZEM

 

Tisztítás ciklus előtt és után

Ha mikróban fertőtleníted az intimkelyhet használd a zöld fertőtlenítő dobozt, amelyet az intimkelyhez kaptál. Figyelj arra, hogy a dobozon lévő jelzésig lepje el a víz a kelyhet, különben deformálódhat forralás közben. 700W-os teljesítményre állítsd a mikródat és 5-5,5 percig hagyd benne.
FONTOS: ne állítsd magasabb teljesítményre az előírtnál a mikró, mert kicsapódhat belőle a víz, ami hosszútávon nem tesz jót a mikrónak.

Ha fazékban szeretnéd fertőtleníteni az intimkelyhet arra kell figyelned, hogy a víz teljesen lepje el az intimkelyhet. Ez nagyon fontos, mert ha nincs teljesen vízben forralás közben a kehely, akkor deformálódhat. 5-6 percig kell forralnod.

2020-04-17T15:39:27+00:00