Miért sokkal jobb szerintünk az intimtölcsér (intimkehely), mint a tampon vagy a betét? 2019-05-23T10:49:59+00:00
hölgykehely - intimtölcsér VS tampon és betét

Miért sokkal jobb szerintünk az intimtölcsér (intimkehely), mint a tampon vagy a betét?

hölgykehely intimkehely, intimtölcsér

Mi az intimtölcsér?

A Hölgykehely intimtölcsér egy menstruációs segédeszköz, amely kiváltja a tampont és a betétet. A hüvelybe történő felhelyezés után felfogja a menstruációs folyadékot, váladékot, egy erre a célra kialakított kis tölcsérben. Innen kapta a nevét is.

Hozzánk, a Hölgykehely csapatához beérkezett több 100 visszajelzés alapján úgy gondoltuk, hogy néhány dologra felhívnánk a figyelmet azok számára, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják.
Az intimtölcsért sokan nem szeretik (legfőképpen azok, akik még ki sem próbálták), nem értik, de rengetegen imádják és vissza nem cserélnék a tamponra/betétre.

Íme a 8 legjobb indok arra, hogy miért szabadulj meg örökre a tampontól és a betéttől és miért válaszd az intimtölcsért

1) Sokkal kényelmesebb

Az intimtölcsért sokan már az első pár felhelyezés után megszokják. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb nőnek kell néhány hét “hozzászokási” idő, viszont utána olyan, mintha ott sem lenne. A menstruációd ideje alatt bármikor kimozdulhatsz otthonról úgy, hogy a kényelemérzeted nem csökken.

Az átlagos tampon, de legfőképpen a betét nagyon kényelmetlen, és nem komfortos érzés viselni.

 2) Egészségesebb

100%-os, gyógyászati célra szánt orvosi szilikonból készül. Nincs fertőzés veszély, mivel vákumot képez. TSS (Toxikus Sokk Szindróma) rizikó nincs, még egyetlen egy esetről sincs tudomásunk. Latex allergia eseténi is nyugodtan használhatod.

A legtöbb betét és a tampon vegyszereket tartalmaz, amelyek akaratlanul is érintkeznek a testtel, így vegyi anyagok szívódhatnak fel. A tampon hosszabb alkalmazása során sérülhet a nyálkahártya, a betét pedig kidörzsölheti az érintkezési felületet. A tampon magába szívja a mentruációs folyadékot, így melegágya lehet a baktériumoknak.

 3) Nem kell vele annyit foglalkozni

Az intimtölcsért elég 8-12 óránként elöblíteni a menstruáció erősségétől függően. Ennyi folyadékot tud tárolni. Bátran lehet olyan tevékenységet is végezni, amely ennyi időt vesz igénybe. Mivel felveszi a hüvelyfal formáját, így nem ereszt. Nem kell vele foglalkozni.

A betét és tampon esetében folyamatosan azon járnak a gondolataid, hogy olyan helyre menj, olyan munkát végezz, ahol biztosított egy mosdó. Óránként cserélni járni, hoztál-e magaddal elég betétet, nem vézett-e át a ruhád…. állandó a félelem érzet.

 4) Az intimtölcsér sokkal olcsóbb

Igaz, hogy elsőre ki kell adni érte egy kicsivel többet, de utána minimum 10 évig nem kell vásárolnod sem betétet, sem tampont. Ez egy hatalmas pozitívum, mert nem kell még gondolkodnod sem ezen. Az, hogy még spórolsz is vele, még vonzóbbá teszi.

Ha összeszorzod a havonta tamponra és betétre elköltött pénzt, egy kissebb vagyon jön ki 10 év alatt. Nem beszélve az összevérzett ruhák pótlására, valamint az esetleges fertőzések utáni kezelések költségére, stb.

Hölgykehely - intimtölcsér, intimkehely vélemény

Ennél jobb Garanciát senki nem ad:

100% Kipróbálási Garancia!

Vásárold meg a Hölgykehely intimtölcsért. Próbáld ki, és ha nem válik be, küldd vissza számunkra. Kérdezés nélkül visszatérítjük az intimkehely teljes árárt.

KIPRÓBÁLOM

 5) Vidámabb, szorongásmentesebb mindennapok

Szerintünk ez az egyik legfontosabb. Ha “összeszoksz” az intimtölcsérrel már annyira kényelmes lesz, hogy oda sem figyelsz rá, meg sem érzed. Sokkal nyugodtabban, vidámabban fognak telni azok a napok, amikor menstruálasz. A hozzánk beérkezett vásárlói véleményekből kiderül, hogy a nők egyenesen IMÁDJÁK a Hölgykehely intimtölcsért.

Nem ez az általános vélemény a tamponnál és a betétnél. Igaz, hogy vannak akik ezzel a megoldással is ki vannak békülve, de a legnagyobb része a hölgyeknek kifejezetten utálja. Állandó a kényelmetlen, dörzsölős érzet. Folyamatos a félelem, hogy félrecsúszik, átázik. Otthonhoz kötve tart, mivel nem szívesen mozdulnak ki, és még sorolhatnánk.

 6) Higiénikusabb

Egyszerűen téves az a feltevés, hogy az intimkehely undorító. Ezt általában azok a nők mondják, akik még ki sem próbálták, de ássunk a mélyére a problémának.

Az intimtölcsért fel kell helyezni a hüvelybe, ez igaz. De ez ugyanannyira lehet undorító, mint a tampon felhelyezése. Nem igaz, hogy ott kell vacakolni vele, hisz ha már többször csináltad pillanatok kérdése az egész.

Öblítésnél undorító, hogy a tölcsér részében ott a vér és ki kell önteni. Amikor a tampont kihúzod az nem undorító? Vagy amikor az összevérzett betétet cseréled az mennyira az?

Nyilvános mosdóban történő öblítés

Sokan azt hozzák fel, hogy mosdóban öblíteni undorító, és hogy nyilvános mosdóban a többi nő ott nézi, amint Te üríted az intimkelyhet.
Egyszerűen ez egy téves eszmefuttatás, de modellezük le 🙂

Amikor bemész a nyilvános mosdóba, és magadra zárod a wc ajtaját, zavartalanul kiürítheted a tartalmát a wc-be.
Itt 2 lehetősed is adódik:

  1. Egy intim törlőkendővel eltörlöd az intimtölcsért, és visszahelyezed.
  2. Egy intim törlőkendővel eltörlöd az intimtölcsért, elteszed a tartóba és visszahelyezel egy előre fertőtlenített csere intimtölcsért.

Ugye, hogy nem undorító? Ez egy jól bevált szokás az intimkehely kiürítésére. Tehát nem szükséges a nyilvános mosdóba kiöntened a vért a többiek szeme láttára.

Intimtölcsér kivétele

Alaptalan az a félelem, hogy fájdalmas, vagy nehézkes kihúzni az intimkelyhet. Mivel puha orvosi szilikon az anyaga, így nem kell aggódni attól, hogy fájna felhelyezni vagy kivenni. A hölgykehely jól csúszik, így pillanatok alatt kint van, nincs kellemetlen dözsölő érzés, mint elavult társaiknál. Sajnos vannak olyan gyártók, amelyek keményebb anyagból gyártanak, így ott bizony lehet kellemetlen “karcolós” érzet.
A Hölgykehely intimtölcsér végén található egy fogóka, amelyet méretre lehet vágni, így kényelmes viseletet biztosít.

 7) Változó korban is sokkal jobb

Több visszajelzés érkezett olyan boldog hölgykehely tulajdonostól, akik változó korban vannak. Ilyenkor a vérzések szabálytalan időközönként jönnek, kihagynak stb.

Örömmel számoltak be róla, hogy intimkelyhet használva nem kell azon aggódniuk, hogy mikor ázik át a ruhájuk, mikor üt át a nadrágon. Mivel hamar hozzá lehet szokni, így egyértelműen messze menően ezt a megoldás tarták a legjobbnak.

 8) Sportolás, úszás, szabadidős tevékenységek

Az intimtölcsért a világon több millió nő alkalmazza, és Magyarországon is már jóval 10.000 fölé helyezhető a használók száma.

Nekünk a Hölgykehely csapatának már több száz elégedett visszajelzésünk van. Ezek közül kiemelnénk azokat, akik sportoláshoz, úszáshoz, starndoláshoz, kirándulásokhoz is használják. Az intimkehely leírásban is benne van, de mi a VALÓDI tapasztalatok alapján is kijelenthetjük:

Inimkehellyel bártan úszhatsz, sportolhatsz és végezhetsz bármilyen szabadtéri foglalkozást, kirándulást.

A megfelelően felhelyezett intimtölcsér nem ereszt, nem szivárog és aki már hozzászokott annak semmilyen érzetet nem kelt, “észre sem veszi, hogy ott van”.

Vajon el lehet mondani ezt a tamponról és a betétről? Azt hiszem a válasz egyszerű: NEM!
A tamponnal és a betéttel kifejezetten rossz még közlekedni is, nemhogy kirándulni. Úszni, sportolni meg nem lehet velük.

Hölgykehely intimtölcsér AJÁNLAT számodra

  • 100% Pénzvisszafizetési Garancia
  • Ajándék tároló doboz
  • Ajándék tartó szütyő
  • Ingyen kiszállítás 3 munkanapon belül

Próbáld ki most
60% kedvezménnyel

KIPRÓBÁLOM

Van további kérdésed?
Ha igen, akkor olvasd el a Hölgykehely tudástárunk, ott minden kérdésedre választ kapsz.