Menopuza, klimax és Hölgykehely

Menopuza, klimax és Hölgykehely 2018-03-26T23:25:19+00:00
Hölgykehely - intimtölcsér, intimkehely - menopauzás, klimaxos időszakra

Hogyan segíti a Hölgykehely a menopauzás, klimaxos időszakot?

hölgykehely intimkehely, intimtölcsér

A petefészek aktivitása a menopauza időszakot megelőzően a 30-as életévek végén csökkenni kezd. Kisebb az ösztrogén termelés és egyre kevesebb tüsző érik meg, és a petesejt kiszabadulása egyre kiszámíthatatlanabb lesz.

A menstruáció jellege is megváltozik, kiszámíthatatlanná, rendszertelenné válik. Minden nőnél eltérő lehet. Hol rövidebb, hol hosszabb, gyakoribb, vagy éppen ritkább, erőteljesebb vagy kevésbé erőteljes.

A menopauza jelei a hőhullámok, érzelmi labilitás, az alvászavar, vagy a rossz közérzet. A menopauza általában 48 és 52 éves kor között alakul ki.

A klimax időszak a menopauzát 5-6 évvel megelőző időszak. Nevezik premenopauzának is, mely során jelentkezhet a menopauza néhány tünete, de menstruáció – általában szabálytalan időközönként – még van.

Posztmenopauza, a menopauza utáni időszak, kb. 5-6 év. A petefészkek már nem nagyon termel ösztrogént, nincs ovuláció (pete leválás) és nem alakul ki terhesség sem.

A menopauza teljesen természetes jelenség. Ne ijedj meg tőle.

Hölgykehely - intimtölcsér, intimkehely - menopauza, klimax

100% Kipróbálási Garancia!

Vásárold meg a Hölgykehely intimtölcsért. Próbáld ki, és ha nem válik be, küldd vissza számunkra. Kérdezés nélkül visszatérítjük az intimkehely teljes árárt.

KIPRÓBÁLOM

Összeszedtük néhány pontban, hogy miért érdemes Hölgykelyhet használni a klimax, menopauza időszakában

Ha aggasztanak a rendszertelen menstruációs tünetek, zavar a szabálytalan időszakonkénti vérzés, érdemes elgondolkodnod intimkehely beszerzésén.

  • A Hölgykehely tökéletesen bevált módszer a klimax és a manopauza időszak alatti kellemetlen vérzéses tünetek kezelésére. Használatával nem kell aggódnod, hogy nyomot hagy, átüt a nadrágon, szoknyán.
  • Kimozdulhatsz otthonról, sportolhatsz, akár uszodába is mehetsz, mivel a Hölgykehely tökéletesen szivárgásmentes.
  • A menopauza egész ideje alatt nem kell költened sem tamponra sem intimbetétre, mivel a Hölgykehely élettartama akár 10 év is lehet.
  • Ugyan a hormonháztartást nem befolyásolja, de ezt a nehéz időszakot (magyar nők beszámolói alapján) bizonyítottan bönnyedebbé, problémamentesebbé teszi.
  • Már nőgyógyászok is ajánlják.

Hölgykehely intimtölcsér AJÁNLAT számodra

  • 100% Pénzvisszafizetési Garancia
  • Ajándék tároló doboz
  • Ajándék tartó szütyő
  • Ingyen kiszállítás 3 munkanapon belül

Próbáld ki most
60% kedvezménnyel

KIPRÓBÁLOM

Van további kérdésed?
Ha igen, akkor olvasd el a Hölgykehely tudástárunk, ott minden kérdésedre választ kapsz.
Hölgykehely vagy tampon, betét? Kiveséztük a témát, olvass bele.